Voorman / Voorvrouw Technische Dienst

Back to vacancies

Voorman / Voorvrouw Technische Dienst

Publicatiedatum: 30-04-2019

Job Area Manufacturing / Engineering
LocationAmsterdam, the Netherlands
Seniority LevelMedior

Samen met twee collega’s sta jij je mannetje (of vrouwtje) in het leiden van jouw team mechanics. Dankzij jullie verloopt de technische uitvoering vlekkeloos, zijn er minder storingen en wordt de werkvloer steeds veiliger. Sta jij stevig in je schoenen en weet jij jouw team mee te krijgen in veranderingen? Ga dan nu aan de slag bij Bunge!

Voorman / Voorvrouw Technische Dienst

Amsterdam, fulltime (dagdienst)
 

De soja-plant in Amsterdam, dit is wat we doen
In de soja-plant in de Amsterdamse haven worden sojabonen verwerkt tot sojaolie en sojameel. De bonen worden aangevoerd vanuit Brazilië, Zuid-Amerika, Canada en de Oekraïne. De zeeschepen met sojabonen worden gelost via siwertells in de port terminal. Vervolgens worden de bonen via een bandensysteem getransporteerd naar de weegtoren en van daaruit naar de verticale opslagsilo's. De sojabonen blijven hier opgeslagen tot het moment dat ze verwerkt gaan worden in de productie-plant.
Het gereed product olie, meel, hulls en bijproducten worden vervolgens aan de klanten uitgeleverd via de verlading-terminals op truck, binnenvaartschepen of coasters.

Dit is jouw toegevoegde waarde!
Samen met 2 andere voorlieden geef je leiding aan 10 mechanics en zorg je voor de coördinatie van de volledige technische uitvoering van het werk. Daarbij streef je ernaar om storingen en hierdoor niet-geplande uitvaltijd te verminderen door de betrouwbaarheids- en veiligheidscultuur verder te ontwikkelen en te implementeren op de werkvloer. Binnen deze functie rapporteer je aan de Maintenance Manager.

Hier hou jij je je mee bezig:

 • Realisatie uitvoering predictief, preventief en correctief onderhoud.
 • Verantwoordelijk voor adequate bedrijfsvoering(personeel, bedrijfs- en voedselveiligheid, voldoen aan kwaliteits-,arbo-, milieu- en veiligheidsvoorwaarden.
 • Correcte rapportage en verantwoording t.a.v. planning, kosten, normen en begroting.
 • Naleving van veiligheidsvoorschriften en – procedures.
 • Werkvoorbereiding.
 • Geven van technische ondersteuning aan de mechanics en het evalueren van de uitgevoerde werkzaamheden.
 • Bijdragen aan ontwikkeling van medewerkers.

 Wat jij van ons mag verwachten?

Je komt te werken voor één van 's werelds leidende agrobusiness- en voedingsingrediëntenbedrijven. De Plant in Amsterdam is dan ook één van de grootste Soja Crush locaties in Nederland. We zijn continu bezig met verbeteren en daar hebben we jou hard bij nodig. We bieden je een uitdagende functie binnen deze grote plant waar jij je leidinggevende kwaliteiten, maar ook je technisch inzicht, volledig ten uitvoer kunt brengen. En uiteraard staan daar een mooi salaris en secundaire voorwaarden tegenover. Samen met je collega’s en je team met ervaren mechanics bouw je gezamenlijk aan onze toekomst.

Kortom, we bieden jou:

 • Een enorm diverse en uitdagende functie binnen een grote plant.
 • Je kunt het verschil maken en gezamelijk iets opbouwen!
 • Goed startsalaris op basis van ervaring.
 • 13e maand.
 • 40 urige werkweek en 182 uur atv.
 • Reiskosten met OV worden volledig vergoed, indien je met de auto komt dan vergoeden we 19 c per kilometer tot een max van 212 euro per maand.

Jouw kernkwaliteiten
Je bezit een natuurlijk overwicht en staat sterk in je schoenen. Daadkracht en flexibiliteit zijn competenties waar je jezelf in herkent. Je houdt ervan om creatief, innovatief en 'out of the box' te denken. Daarbij denk je in oplossingen! Je bent in staat om ‘betrouwbaarheid’ als intrinsieke waarde binnen het team te vergroten. Communicatief ben je sterk, zowel in woord en geschrift. 
 

Dit breng jij mee:

 • MBO+ technische opleidingsachtergrond (bijv. elektrotechniek, werktuigbouw of mechatronica).
 • 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede kennis van onderhoudsprogramma’s
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal.

Een pré is ervaring met RCFA/FCM/FMEA, PdM techniek zoals : Vibration Analyse, Oil Analyse, Infra Rood, Ultra Sound, and Motor Circuit Evaluatie.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie via de 'Solliciteer' button.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Debora de Vries (Talent Acquisition Specialist 075 629 23 65) of mailen naar blc.careers@bunge.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

For more information, please contact Debora de Vries. debora.devries@bunge.com

Facebook Twitter Linkedin Email Pinterest