Project Engineer Proces Automatisering

Back to vacancies

Project Engineer Proces Automatisering

Publicatiedatum: 12-03-2019

Job Area Manufacturing / Engineering
LocationRotterdam, the Netherlands
Seniority LevelSenior

Heb jij een passie voor proces automatisering en wil je graag werken in de voedingsindustrie? Versterk dan ons team van Engineers en draag bij aan de ontwikkeling van nieuwe systemen!
 

Wat ga je doen bij Bunge Loders Croklaan?

Als Project Engineer Proces Automatisering ben je verantwoordelijk voor het coördineren, realiseren en ondersteunen van Siemens automatisering applicaties in onze raffinaderij. Je overlegt met collega’s en denkt mee met operations om de requirements optimaal in te richten. Verder ben je betrokken bij de nieuwbouw en optimalisatie van projecten. Daarbij zorg je ervoor dat grote hardware/software aanpassingen correct worden uitgevoerd door externe partners. Tevens doe je zelf kleine aanpassingen in bestaande software. Kortom, een veelzijdige en innovatieve functie met veel mogelijkheden.

Vanuit de locatie Rotterdam werk je samen met lokale Engineers, die samen de fabriek in Rotterdam bedienen. Het team kent een informele sfeer en iedereen zet zich behulpzaam in om samen tot een mooie resultaat te komen.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Een internationale werkomgeving met leuke collega’s;
 • Een bedrijfscultuur waarbinnen het ontwikkelen van jezelf door middel van opleidingen wordt gestimuleerd;
 • Een platte organisatie met korte lijnen waarbinnen eigen initiatief wordt gewaardeerd en je volop de ruimte krijgt om je eigen functie in te vullen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; een premievrij pensioen, 25 vakantiedagen, variabele bonus en een marktconform salaris;
 • De kans om mensen aan te sturen, maar zeker ook zelf projecten uitvoeren.
   

Wat wordt er van jou verwacht?

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je sympathiek te werk gaat. Je bent communicatief sterk, oplossingsgericht, gestructureerd en vind het prettig om projectmatig te werken.

Reageer direct als je beschikt over:

 • Een HBO diploma, in de richting van automatisering, proces techniek, elektrotechniek of andere relevante vakrichting;
 • Aantoonbare werkervaring met automatisering in de (proces) industrie, ervaring in de Oil & Gas of Petrochemie;
 • Ervaring met Siemens PCS7 en/of Simatic IT;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, zowel in woord als in schrift.

Over ons

Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van zaden- en tropische oliën voor (inter)nationale industriële klanten.

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

Belangstelling:

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen via de bijgevoegde link.

Nog niet direct overtuigd of meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Poyan Azar (075 629 24 04) of mailen naar blc.careers@Bunge.com

Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website http://europe.bungeloders.com/

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wij schakelen geen hulp in van Recruitmentbureaus. Ongevraagd voorstellen van kandidaten is op eigen risico.

Contact

For more information, please contact Poyan Azar. poyan.azar@bunge.com

Facebook Twitter Linkedin Email Pinterest