Allround Onderhoudsmonteur WTB

Back to vacancies

Allround Onderhoudsmonteur WTB

Publicatiedatum: 08-05-2019

Job Area Manufacturing / Engineering
LocationRotterdam, the Netherlands
Seniority LevelSenior

Ben jij de Allround Onderhoudsmonteur die er voor zorgt dat onze installaties goed onderhouden worden en iedere storing snel wordt verholpen? Ga dan de uitdaging bij ons aan!

Wat ga je doen bij Bunge Loders Croklaan?

Onze fabrieken produceren 24 uur per dag, stilstand is dus geen optie, zeker niet als het gaat om de productie. Als Allround Onderhoudsmonteur WTB weet je alle ins & outs van de fabriek en weet je met je technische kennis en kunde:

 • Alle voorkomende storingen in de fabriek snel en deskundig op te lossen
 • Preventief onderhoud uit te voeren.
 • Modificaties aan machines en/of apparatuur uitvoeren
 • Eigen technische werkzaamheden voor te bereiden

Het onderhoudsteam waar je in komt te werken bestaat uit circa 9 monteurs die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de onderhoud van de installaties.

De Maintenance afdeling telt circa 15 specialisten die werkzaam zijn in de vakdisciplines; werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- & regeltechniek en proces automatisering. Zij leveren kennis en diensten aan de verschillende productieafdelingen m.b.t. het ontwikkelen, optimaliseren en in stand houden van technische installaties, infrastructuur en gebouwen.

Wat breng jij mee?

Als persoon ben je gedreven, oplossingsgericht en adem je net zoals je collega’s techniek. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Maar wat we graag op je CV willen zien is:

 • Minimaal MBO Werktuigbouwkunde niveau 3
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in de procesindustrie
 • Kennis van ervaring met las- en verspanende technieken
 • Goede computervaardigheden
   

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Een bedrijfscultuur waarbinnen het ontwikkelen van jezelf door middel van opleidingen wordt gestimuleerd;
 • Een platte organisatie met korte lijnen waarbinnen eigen initiatief wordt gewaardeerd en je volop de ruimte krijgt om je eigen functie in te vullen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; een premievrij pensioen, 24 vakantiedagen + 13 ATV , variabele bonus en een marktconform salaris;
 • Een werkgever die haar werknemers waardeert.
   

Over ons

Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleverancier van zaden- en tropische oliën voor (inter)nationale industriële klanten.

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

Belangstelling:

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Poyan Azar (075 629 24 04) of mailen naar BLC.Careers@Bunge.com
Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website http://europe.bungeloders.com/

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wij schakelen geen hulp in van Recruitmentbureaus. Ongevraagd voorstellen van kandidaten is op eigen risico.

Contact

For more information, please contact Poyan Azar. poyan.azar@bunge.com

Facebook Twitter Linkedin Email Pinterest