Allround E&I Monteur

Back to vacancies

Allround E&I Monteur

Publicatiedatum: 18-04-2019

Job Area Manufacturing / Engineering
LocationWormerveer, the Netherlands
Seniority LevelMedior

Ben jij de technicus die er voor zorgt dat onze installaties goed onderhouden worden en iedere storing snel wordt verholpen? Ga dan de uitdaging bij ons aan!

Onze fabrieken produceren 24 uur per dag, ongeplande stilstanden leiden meestal tot productieverliezen en/of materiële schade en dat willen we voorkomen. Als E&I monteur weet je alle ins & outs van de fabriek en ben je verantwoordelijk voor:

 • Het snel en deskundig uitvoeren van alle voorkomende storingen in de fabriek
 • Het uitvoeren van alle voorkomende reparatie-, onderhoud-, en revisiewerkzaamheden binnen het E&I vakgebied
 • Het verrichten van elektrische montagewerkzaamheden betreffende licht- en krachtinstallaties en meet- en regelinstallaties
 • Diverse werkzaamheden m.b.t. besturingsinstallaties, zowel relais en PLC techniek
 • Het nauwkeurig uitvoeren van inspectie- en kalibratiewerkzaamheden van alle voorkomende instrumenten

De afdeling Technische Dienst waar je in komt te werken bestaat uit 6 E&I monteurs en 9 WTB monteurs. Zij worden aangestuurd door een teamleider en zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het onderhoud van de installaties.

Wat breng jij mee?

Als persoon ben je gedreven, oplossingsgericht en adem je net zoals je collega’s techniek. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Maar wat we voornamelijk op je CV willen zien is:

 • Minimaal een MBO niveau 3/4 opleiding richting elektrotechniek, meet- en regeltechniek of gelijkwaardig door ervaring en/of vakopleidingen.
 • Bij voorkeur werkervaring in de industrie.
 • Kennis van meet- en regeltechniek.
 • Kennis van en ervaring met PLC technieken (Siemens).
 • Goede computervaardigheden.

Bijzonderheden:

Consignatiedienst maakt deel uit van de functie, wat inhoudt dat je ongeveer 1x per 4 á 5 weken wordt ingeroosterd, hier ontvang je tevens een toeslag voor.

Wij bieden

Werken bij Bunge Loders Croklaan betekent leuk, uitdagend werk in een internationale werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. In ons bedrijf werken ongeveer 475 mannen en vrouwen samen in een informele sfeer. In onze organisatie wordt het ontwikkelen van onze medewerkers door middel van opleidingen zeer gestimuleerd. Verder krijg je volop de ruimte om je eigen functie zelfstandig in te vullen en worden eigen initiatieven gewaardeerd. Bunge Loders Croklaan is een platte organisatie met korte lijnen.Uiteraard bieden wij je een pakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Variabele bonus
 • Premievrij pensioen
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Over ons

Bunge Loders Croklaan is wereldwijd bekend als belangrijke producent en toeleveran-cier van zaden- en tropische oliën voor (inter)nationale industriële klanten.

In Nederland hebben we een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. De raffinaderij op de Maasvlakte in Rotterdam is een voorbeeld van hoe innovatie en duurzaamheid kunnen samengaan. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wormerveer.

Belangstelling?

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Poyan Azar (075 629 24 04) of mailen naar blc.careers@bunge.com
Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website http://europe.bungeloders.com/

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wij schakelen geen hulp in van Recruitmentbureaus. Ongevraagd voorstellen van kandidaten is op eigen risico.

Contact

For more information, please contact Poyan Azar. poyan.azar@bunge.com

Facebook Twitter Linkedin Email Pinterest